browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Manege

VPG De Vrije Teugel maakt gebruik van de voorzieningen van Manege Waarland , maar heeft natuurlijk ook speciale voorzieningen voor onze leden.

adres: Nieuwboerweg 10

1738 BB Waarland

tel.:     0226-422590

Zie ook: www.manegewaarland.com

Opstapperron
Dit is een verhoging waar het paard naast gezet kan worden, zodat de ruiter gemakkelijk op kan stijgen.

model opstap peroon.

Tillift
Deze lift wordt, indien noodzakelijk, gebruikt om de ruiter op hun/haar pony of paard te tillen. De ruiter wordt in een soort draagband omhoog getild, waarna hij op de rug van het paard neergelaten wordt. 

 Veiligheidsbeugels

Metalen stijgbeugels met aan de buitenzijde een rubberen veiligheidsband.

veiligheidsbeugel

Gekleurde teugels
De teugels hebben banden van verschillende kleuren. De kleuren maken het voor veel ruiters eenvoudiger te onthouden waar zij de teugels vast moeten houden.


Zadels
Speciale kunststof zadels met extra steun voor en achter om te voorkomen dat wij zandruiters opleiden. De zadels hebben ook een wat stroevere zit dan leren zadels.

Daarnaast werken wij zelf ook met  de speciale  “Ariane de Ranitz zadels” ( diverse aanpassingen mogelijk d.m.v. een klittebandsysteem.) Zie voor meer informatie  klik op: Ariane de Ranitz zadel  

Tekeningbordjes
Er wordt in de paardenbak geen gebruik gemaakt van letterbordjes om manegefiguren mee te rijden, maar van bordjes met tekeningen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 70394-38-a.jpg

Deze opsomming van de aanpassingen is niet compleet. Het geeft echter wel aan dat wij er alles aan doen het paardrijden voor onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken.

2015-12-21-12.28.33.jpg

Manege Waarland


Comments are closed.