browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Plaats voor nieuwe leden

Posted by on
Welkom

Welkom

Wij hebben plek voor nieuwe leden!

Al meer dan 35 jaar worden bij De Vrije Teugel paardrijlessen gegeven voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, zintuiglijke of meervoudige beperking. Elke dinsdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur zijn er lessen op verschillende niveaus, die worden begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen met op- en afzadelen, op- en afstappen en tijdens het rijden. De Vrije Teugel maakt, zo nodig, gebruik van aangepast materiaal, zodat alle ruiters op een verantwoorde en plezierige manier kunnen genieten van de paardensport.
De Vrije Teugel heeft momenteel weer plek voor een aantal nieuwe ruiters. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk eens op onze site www.vpg-devrijeteugel.nl en/of maak vrijblijvend een afspraak, dan nemen we de tijd om je alles te vertellen en te laten zien.
Waar: Manege Waarland, Nieuwboerweg 10, Waarland
Wanneer: elke dinsdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur
Contactpersoon: Stef Dollée (secretaris), telefoonnummer: 0226-314757 / 06-11740149

Per e-mail:  mail@vpg-devrijeteugel.nl

zie ook: Onze folder met meer gegevens

zie ook: Onze manage waar de lessen plaatsvinden.

Comments are closed.